اطلاعیه سازمان ملی استاندارد ایران درخصوص ماکارونی

سازمان ملی استاندارد ایران هشدار داد: ماکارونی و برنج پخته، بستر مناسبی برای رشد باکتری خطرناک باسیلوس سرئوس هستند. این باکتری گرم مثبت، مقاوم به حرارت بوده و سموم آن موجب مسمومیت غذایی با نشانه‌هایی مثل تهوع و اسهال می‌شود. نکته قابل توجه این است که حرارت مجدد غذا، اسپورهای این باکتری را از بین نمی‌برد و امکان رشد مجدد آن وجود دارد.

به منظور پیشگیری از مسمومیت، باقیمانده غذاهای پخته شده مانند ماکارونی و برنج را حداکثر ظرف یک ساعت در یخچال نگهداری کنید و از نگه داشتن این غذاها بیش از ۲۴ ساعت در یخچال خودداری نمایید. لازم به ذکر است که خطر رشد این باکتری در ماکارونی خام وجود ندارد.

برای اطمینان از سلامت و کیفیت ماکارونی مصرفی، همیشه به تاریخ تولید و انقضا روی بسته بندی توجه کنید و از خرید محصولات فاقد نشان استاندارد ملی (با کد ده رقمی) و یا محصولات فله‌ای اجتناب کنید. برای راستی آزمایی اصالت نشان استاندارد، کد ده رقمی زیر نشان را به سامانه پیامکی ۱۰۰۰۱۵۱۷ ارسال کنید. در صورت مشاهده هرگونه تخلف، می‌توانید با شماره تلفن ۱۵۱۷ تماس بگیرید، یا از طریق سایت سازمان ملی استاندارد ایران به آدرس http://www.inso.gov.ir یا با مراجعه به ادارات کل استاندارد استان مربوطه، مراتب را گزارش دهید. بهداشت غذایی، مسئولیتی همگانی است.

مجله خبری تحلیل سبز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *