برداشت توت فرنگی، محصولی با قدمت ۶۰ ساله در دزفول، از مزارع این شهرستان آغاز شده و پیشبینی میشود تا نیمه خرداد ماه، ۱۵۰ تن توت فرنگی روانه بازارهای داخلی و خارجی شود. بهروز قمرزاده، مدیر جهاد کشاورزی دزفول، با اعلام این خبر، از افزایش کیفیت و عملکرد این محصول به دلیل استفاده از روشهای نوین کشت خبر داد.
قمرزاده با اشاره به اینکه کشت توت فرنگی در سالهای گذشته به صورت سنتی و در فضای باز انجام میشد، افزود: «با توجه به حساسیت بالای این گیاه نسبت به بیماریهای گیاهی، کشت محصول در زیر تونلهای پلاستیکی و استفاده از گلخانههای مدرن باعث شده محصول تولیدی توت فرنگی کاران دزفول در حال حاضر با کاهش مصرف سموم شیمیایی سالمتر به بازار عرضه شود.»
وی با اشاره به ارقام مورد کشت توت فرنگی در دزفول شامل کاموروس، ساندانورس، تاروس و آلیسون، از افزایش قابل توجه عملکرد این محصول با ورود ارقام جدید خبر داد و گفت: «رکوردهای مورد برداشت تا ۱۲ تن در هکتار نیز میرسد.»
مدیر جهاد کشاورزی دزفول، با بیان اینکه بیش از ۱۵ هکتار توت فرنگی در گلخانه و فضای سبز دزفول زیر کشت رفته است، به نقش مهم این محصول در ایجاد اشتغال اشاره کرد و افزود: «کشت هر هکتار از این گیاه، موجب اشتغالزایی سه نفر به صورت مستقیم و پنج نفر به صورت غیرمستقیم شده است.»
قمرزاده، توت فرنگی تولیدی دزفول را به دلیل شرایط اقلیمی ویژه شهرستان، دارای طعم، مزه و بازارپسندی بالا دانست و گفت: «همه بازارهای هدف داخل و خارج استان، متقاضی این محصول در شمال خوزستان هستند.»

برداشت توت فرنگی در دزفول، علاوه بر رونق اقتصادی منطقه، فرصتهای شغلی متعددی را نیز ایجاد کرده و طعم شیرین این محصول، کام مصرفکنندگان را در بازارهای داخلی و خارجی شیرین خواهد کرد.