نماینده مردم اهواز در مجلس دوازدهم، با اشاره به مخالفت پیشین خود با حذف ارز دولتی ۴۵۰۰ تومانی در مجلس یازدهم، از تبعات این تصمیم بر معیشت مردم و اقشار آسیبپذیر انتقاد کرد و گفت: پیشبینی من محقق شد و حذف ارز ترجیحی به زیان مردم تمام شد.
وی با رد ادعای برخی مبنی بر ضرورت همسویی قیمتها با نرخ جهانی، اظهار داشت: آیا به مردم حقوق دلاری میدهیم که بخواهیم قیمتها را بر اساس دلار محاسبه کنیم؟ این سیاستها، فشار مضاعفی بر دوش مردم میگذارد.
یوسفی، نزدیک کردن نرخ نیمایی به نرخ آزاد ارز را در شرایط کنونی اقدامی نادرست و تکرار اشتباهات گذشته دانست و افزود: دو سال پیش این تجربه را داشتیم و نتیجهاش را دیدیم. چرا باید دوباره این مسیر اشتباه را طی کنیم؟ من قاطعانه با کاهش واردات بنزین و اجرای سیاست تکنرخی شدن ارز مخالفم.
وی تصریح کرد: اگر واردات خودروهای باکیفیت و کممصرف، بخاریهای مدرن و رعایت استانداردهای ساختمانی (ماده ۱۹ قانون ساخت مسکن) آزاد شود و به طور کلی، نگاه جامعتری به وضعیت داشته باشیم، آنگاه میتوان درباره تصمیمات دولت قضاوت کرد.
این عضو کمیسیون عمران مجلس با طرح این پرسش که آیا مردم مقصر مصرف بالای بنزین در خودروهای داخلی و یا گازوییل در خودروهای سنگین هستند؟ افزود: آیا مردم مقصرند که بخاریهای پرمصرف و کمبازده میخرند؟ آیا باید به خاطر این کمبودها و تصمیمات نادرست، مردم مجبور به پرداخت هزینههای اضافی باشند؟
وی با اشاره به حذف کالاهای اساسی از لیست ارز ترجیحی، هشدار داد: قطعا در سال آینده شاهد افزایش بیرویه قیمت کالاهای اساسی و دارو خواهیم بود. این روند، زندگی مردم را بیش از پیش دشوار خواهد کرد.