مدیرعامل و رئیس هیات مدیره داروسازی ثامن چقدر باید پاسخگو باشند؟

## فاجعه دارویی: چه کسی باید پاسخگو باشد؟

ریکال دارو، اتفاقی ناگوار است که به دلیل آلودگی یا نقص در کیفیت مواد اولیه اتفاق می‌افتد. این موضوع، در بسیاری از کشورها به دفعات رخ داده است. اما نکته مهم این است که در زمان ریکال، پروتکل‌های مربوطه با سرعت و دقت اجرا شوند تا خسارت به مصرف‌کنندگان به حداقل برسد.

در مورد پرونده مرگ بیماران دیالیزی به دلیل استفاده از محلول‌های آلوده دیالیز صفاقی تولید شرکت داروسازی ثامن، موضوع در دستگاه قضا در حال بررسی است. وزارت بهداشت اعلام کرده است که مسئولان فنی شرکت برکنار شده‌اند و صدور احکام قضایی در این پرونده ادامه دارد.

فارغ از نتیجه این پرونده، نکته مهم این است که باید از هر گونه سهل انگاری در موضوع دارویی جلوگیری شود. شرکت داروسازی ثامن، با وجود همه مشکلات مانند تحریم‌ها ، برای تأمین نیازهای دارویی بیماران کوشا بوده و جزو افتخارات صنعت داروسازی کشور محسوب می‌شود. اما این موضوع نباید ما را از مسئولیت تیم مدیریتی شرکت در این ماجرا غافل کند.

برکناری تیم فنی شرکت، به معنی تبرئه تیم مدیریتی نیست. مدیرعامل (مجید طبسی) و رئیس هیأت مدیره (مهدی پیرصالحی) به عنوان ارشدترین مدیران شرکت، باید پاسخگوی عملکرد شرکت در این ماجرا باشند.

اخبار موثق و دقیق را در مجله خبری تحلیل سبز مطالعه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *