مصرف مکمل‌های غذایی در ایران رو به افزایش است

رئیس اداره مکمل‌های غذایی: کمبود مواد مغذی و افزایش مصرف غذاهای آماده، دلیل اصلی این موضوع است

مهر – رییس اداره مکمل‌های غذایی، ورزشی و انرژی‌زا سازمان غذا و دارو از افزایش مصرف مکمل‌های غذایی در بین مردم خبر داد.

ریحانه اکبریان با اشاره به افزایش مصرف مکمل‌ها در چند سال اخیر، کمبود مواد مغذی در منابع غذایی و افزایش استفاده از محصولات آماده و فرآوری‌شده را از علل این امر برشمرد.

وی گفت: تعداد فزاینده مجوزهای صادر شده از سوی سازمان غذا و دارو و آمار شناسه‌گذاری این نوع از فرآورده‌ها نشان‌دهنده افزایش تنوع و تعداد مکمل‌های تولید داخل و در نتیجه استقبال جامعه هدف، اعم از پزشک و بیمار، از مصرف مکمل‌ها در کشور است.

اکبریان با بیان اینکه طیف وسیعی از انواع فرآورده‌های مکمل در دسترس است، افزود: این مکمل‌ها شامل انواع ویتامین‌ها و املاح معدنی هستند که در حفظ سلامت عمومی افراد، به ویژه نوزادان، مادران باردار و شیرده، افزایش عملکرد ورزشی، حفظ سلامت پوست، مو و ناخن، بهبود عملکرد دستگاه ایمنی، مدیریت وزن و پیشگیری از بیماری‌هایی مانند پوکی استخوان، بیماری‌های قلبی و عروقی و دیابت کاربرد دارند.

اخبار موثق و دقیق را در مجله خبری تحلیل سبز مطالعه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *