“`html
فرهنگ غنی آشپزی ایران، تنوع بینظیری از آشهای محلی را در سرتاسر کشور به ارمغان آورده است. این خوراکیهای خوشمزه، بهویژه در فصول سرد سال، جایگاه ویژهای در سفرههای ایرانی دارند و اغلب در مهمانیها و مراسمهای مختلف سرو میشوند. در این مطلب، شما را با ده نوع از محبوبترین آشهای ایرانی آشنا میکنیم.
ده آش خوشمزه از اقصی نقاط ایران
از کوچه پس کوچههای شهرهای ایران، طعمهای بینظیری سر بر میآورد که هر کدام حکایت از فرهنگ و سنت آن منطقه دارند. در ادامه، با برخی از این طعمها آشنا میشویم:
آش رشته اردبیل:
آش رشته اردبیل با طعم بینظیر میوههای خشک، یکی از معروفترین آشهای این شهر است. برای مشاهده طرز تهیه، بر روی لینک زیر کلیک کنید: آش رشته اردبیل
آش غلغل شوشتر:
این آش لذیذ خوزستانی با انواع حبوبات، طعمی دلپذیر و بینظیر دارد. برای طرز تهیه به لینک زیر مراجعه کنید: آش غلغل شوشتر
آش ماسوآ بروجرد:
ترکیب بلغور گندم و اسفناج، طعم خاصی به این آش بروجردی بخشیده است. طرز تهیه در لینک زیر آمده است: آش ماسوآ
آش ترش مازندرانی:
چغندر قرمز و کدو، طعم ترش و خوشمزهای به این آش مازندرانی دادهاند. برای مشاهده دستور پخت، به لینک زیر مراجعه کنید: آش ترش مازندرانی
آش گندم:
آش گندم، با ترکیب گندم، نخود، لوبیا و سبزیهای معطر، در بسیاری از مراسمها طبخ میشود. طرز تهیه این آش خوشمزه در لینک زیر آمده است: آش گندم
آش سبزی شیرازی:
این آش خوشمزه شیرازی، یکی از غذاهای محبوب ایام نوروز است. انواع سبزیجات، گوشت و حبوبات در تهیه آن به کار میرود. طرز تهیه را میتوانید در لینک زیر بیابید: آش سبزی شیرازی
آش سماق اصفهان:
رنگ زیبای این آش اصفهانی، نشانهی طعم بینظیر آن است. سماق خشک و سبزیهای معطر، از جمله مواد اولیهی آن هستند. لینک طرز تهیه: آش سماق
آش کاچی:
این آش سنتی که در جنوب ایران و آذربایجان طرفداران زیادی دارد، با آرد برنج، آرد گندم و گلاب تهیه میشود. برای مشاهده طرز تهیه، اینجا کلیک کنید: آش کاچی
آش شله قلمکار:
آش شله قلمکار، یکی از آشهای اصیل تهرانی است که با گوشت گوسفند، قلم گوساله و انواع حبوبات تهیه میشود. طرز تهیه در لینک زیر آمده است: آش شله قلمکار
آش دوغ:
اگر چه طرز تهیه آش دوغ در نقاط مختلف ایران متفاوت است، اما دوغ، ماده اصلی و جداییناپذیر آن است. لینک طرز تهیه: آش دوغ
“`