دسر خوش طعم ترشک انار، مخصوص فصل پاییز و به ویژه شب یلداست. این خوراکی لذیذ را به راحتی میتوانید تهیه کنید و تا چند هفته در یخچال نگهداری نمایید. انار سرشار از خواص درمانی است؛ از جمله تصفیه کننده خون و غنی از آنتی اکسیدان. در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه این دسر خوشمزه را بیاموزید. به یاد داشته باشید که از اناری با طعم نه خیلی ترش و نه خیلی شیرین استفاده کنید.
مواد اولیه تهیه ترشک انار
دانه های انار | ۳ عدد انار |
نبات | یک تکه کوچک |
گلپر | یک قاشق چایخوری |
رب انار | یک قاشق چایخوری |
نمک | نصف قاشق چایخوری |
روش تهیه ترشک انار
مرحله اول:
ابتدا دانههای انار را از پوست جدا کنید. سپس با استفاده از گوشت کوب دستی یا برقی، دانهها را به آرامی له کنید تا آب انار خارج شود. دقت کنید که دانهها کاملا له نشوند و همچنان قابل مشاهده باشند.
مرحله دوم:
آب انار له شده را روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش آید و کمی غلیظ شود. مراقب باشید حرارت زیاد نباشد تا از ظرف سرریز نشود.
مرحله سوم:
در حین جوشیدن، مرتبا هم بزنید و نبات، گلپر، رب انار و نمک را اضافه کنید. ۱۰ تا ۱۵ دقیقه جوشاندن کافیست. پس از خنک شدن، ترشک را در ظرف دربستهای ریخته و در یخچال نگهداری کنید.
نکته: برای طعمدار کردن بیشتر، میتوانید یک تکه لواشک دلخواه را به هنگام جوشیدن به مواد اضافه کنید.
“`